CRUISER RATING.

C.R. Meting (Cruiser Rating)

ALLE DEELNEMENDE JACHTEN DIENEN CR GEMETEN TE ZIJN IN 2017

          Aanvraag meetbrief: : Secretariaat CR
p/a VVW-VYF – Beatrijslaan 25 – B-2050 Antwerpen of
p/a VVW-VYF – Zuiderlaan 13 – B-9000 Gent
e-mail  info@cruiserrating.be  – fax  +32 32197700
          Info en internetaanvraag : www.cruiserrating.be

U kan gebruik maken van een gecombineerde inschrijving voor de Schelderegatta en tegelijk voor de aanvraag Cruiser Rating.  Maak dan gebruik van het inschrijvingsformulier dat u >hier< kan downloaden, invullen, bewaren in een bestand met de bootnaam en zeilnummer. Dit bestand dan opsturen naar inschrijving@schelderegatta.be.  De inschrijving is slechts effectief na betaling van EUR 70.00* op rekening BE84 0017 7540 6659 – BIC GEBABEBB met vermelding van bootnaam en zeilnummer.  Uw inschrijving voor zowel de Schelderegatta 2017 als voor Cruiser Rating is effectier nadat uw betaling is ontvangen.

Voor deelname aan de SCHELDEREGATTA dient uw meetbrief aangevraagd en betaald te zijn.

Jachten die omwille van hun jachttype, opbouw of aparte wedstrijd-uitrusting niet als een gewoon cruiserjacht kunnen worden beschouwd, worden hierover gecontacteerd en zullen varen tegen gelijke scheeptypes in één enkele aparte racing klasse met een eigen gekende racing TCF (tijdcorrectiefactor).

Alle schepen die aan wedstrijden deelnemen dienen in het bezit te zijn van een zeilnummer.  Dit kan u aanvragen bij het KBYV (Koninklijk Belgisch Yachting Verbond vzw) – www.kbyv.be/zeilnummer.

Het voeren van reclame is onderworpen aan ISAF Regulation 20, Reclame Code  (zie www.sailing.org).  Bewijslast ligt bij de schippers.  Vóór en na de wedstrijd is het voeren van reclame wel toegelaten.

*EUR 70,00 = EUR 50,00 voor de inschrijving Schelderegatta en EUR 20,00 voor Cruiser Rating.